ЧЗВ

ЧЗВ

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че решите да го направите, Вие ще пазарувате по-удобно, ще можете да следите статуса на направените поръчки, както и да получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

Можете да направите поръчка в сайта ни, по телефона и по имейл.

За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail. Разбира се, не пропускайте да отбележите името и размера на продукта, който сте си избрали.

Снимките, които презентират продуктите, представят най-точно цветовете им. Bufera / Бордер ФИРМ ООД не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните произведени партиди.

След като сте изпратили Вашата заявка тя се приема автоматично. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с нас най-късно до 3 часа след изпращането на заявката.

В случай, че по основателни причини трябва да анулирате поръчка, моля, използвайте предвидената за целта контактна форма . Представител на Bufera / Бордер ФИРМ ООД ще се свърже с вас след получаване на попълнения формуляр.